Online masterclass

"De Kracht van Vitaal Leiderschap"

Hosted by
Sandra Djukanovic-Wolbers

Broadcast has ended. You may watch the replay!

August
30
Monday
August 30th
19:30 CEST


Optimale resultaten halen, wie wil dat nu niet?

Maar de praktijk is vaak weerbarstig en dan is het soms toch moeilijker dan het lijkt. Want in de praktijk heb je te maken met de uitdagende tijd waarin we leven, en dan bedoel ik niet alleen vanwege corona. Al jarenlang is er sprake van hoge werkdruk, hoge lat en hoge eisen die we onszelf opleggen. Misschien herken je dit wel?

Je maakt lange dagen, bent vele brandjes aan het blussen en ook jij hebt last van stress. Net als je teamleden eigenlijk. Optimaal presteren is er helemaal niet bij en soms denk je zelfs 'waar doe ik het eigenlijk voor' en 'is dit het nou'.


De kans is groot dat jij vermoeid thuis komt, slechte focus en concentratie hebt, piekert en slechter slaapt. Dit alles heeft effect op je leiding geven, op je relatie, op je vrije tijd en op de contacten met vrienden en familie. Is dit het je waard? Zo is leven en leiding geven natuurlijk niet bedoeld!Wat gaan we doen?

Tijdens deze masterclass komt het volgende aan bod:

*Wat is de basis van vitaal leiderschap

*Hoe leg je een fundament onder je leiderschap en creëer je volgers en leiders

*Waar valt voor jou persoonlijk winst te behalen zodat ook jij je leven en leiderschap optimaal benut

*Wat gaat er vaak fout als je mensen moet motiveren en wat kun je beter doen?

*Hoe vergroot je de betrokkenheid van je team en houd je grip op verzuim- en verloopcijfers

*De mogelijkheid om je vragen in een persoonlijk gesprek te stellen


Ga voor meer plezier, meer ontspanning en meer resultaat met Vitaal Leiderschap. 


Als BONUS ontvang je de belangrijkste Take Aways van Vitaal Leiderschap in een overzichtelijke sheet!


Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur.

Daarom wil ik je laten kennismaken met Vitaal Leiderschap

Hoe ga jij weer de leiding nemen over je leven, je werk en over je leiderschapsvaardigheden? Hoe ga je weer die leider worden die het bedrijf en/of je mensen nodig hebben?

Want natuurlijk wil je persoonlijk succes boeken en het is tof om ook samen met je team resultaten te halen en doelen te halen.


Hiervoor is het belangrijk dat je mensen betrokken houdt, inspireert en blijvend motiveert. Jij zorgt dat de ander kan

ontwikkelen en groeien, maar dat geldt ook voor jou. Weer thuiskomen en nog energie over hebben voor partner, gezin, vrienden of sport en hobby. Dat je met voldoening terugkijkt op je werkdag en zin hebt in de volgende dag.

Dat bereik je met Vitaal Leiderschap!


about

Over Sandra

Als vitaal leiderschapscoach help ik ondernemers en leiders met het (terug) krijgen van de regie over hun leven, zodat ze zelf de keuzes en beslissingen kunnen maken die belangrijk zijn. Hierdoor houden ze meer energie over, zijn ze goed gemotiveerd om doelen te bereiken en hebben ze de veerkracht om met tegenslagen om te gaan. Want die gaan komen, zo zit het leven nu eenmaal in elkaar.


En dat kun je aan doordat je leeft, jij hebt de leiding over je leven in plaats van dat je aan het overleven bent. En dan kun je niet op een goede manier leiding geven aan je team en aan je bedrijf. Ik help je die leiding terug te pakken zodat je weer doelen haalt en resultaten bereikt. Op een goed leven!

August
30
Monday
August 30th
19:30 CEST