Hosted by
Sandra Djukanovic-Wolbers

Broadcast has ended.

January
21
Monday
January 21st
19:30 CET

Geluk is niet vanzelfsprekend

Iedereen wenst elkaar straks Gelukkig Nieuwjaar!

Maar hoe doe je dat eigenlijk, gelukkig(er) worden? Na die nieuwjaarswens gaat het leven weer gewoon door. Maar misschien besluit jij wel dat je het dit jaar helemaal anders gaat doen. Misschien ben je er klaar mee dat je leven 'gewoon' door gaat. Zonder dat je het gevoel hebt dat je ergens naar toe gaat. Misschien heb je besloten dat dit jaar jíj op nummer 1 staat en dat jouw geluk ook wat waard is.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze online workshop gaan we daar achter komen. Je ontdekt wat voor jóu een goed leven in houdt. 


We gaan namelijk heel concreet aan de slag met jouw wensen. Wat jij belangrijk vindt in je leven. En het mooie is dat je dit kunt doorvertalen naar bijvoorbeeld je werk of je bedrijf. 

Deze wensen gaan we eerst allemaal inventariseren en vervolgens maken we een selectie. Want even realistisch: je kunt niet alles doen, maar je kunt wel leren kiezen wat je eerst wilt doen. 

2019 wordt anders!

Hoe kun je er nu voor zorgen dat 2019 anders wordt? Dat je gelukkig(er) wordt? Dat je volgend jaar terugkijkt en je anders voelt dan nu. Meer tevreden, trots op wie je bent en wat je hebt bereikt. Dat je hebt gedaan wat je belangrijk vindt en wat je leuk vindt. 

Persoonlijk stappenplan

Na deze workshop heb jij een persoonlijk stappenplan waarmee je aan de slag kunt. Dit stappenplan is je fundament voor een Gelukkig 2019!


Deze workshop is gratis dus vraag zoveel mensen mee te doen. Want iedereen verdient het om 2019 een beetje gelukkiger te beginnen dan 2018.

Jagen en zoeken werkt niet

Geluk ligt niet voor het oprapen en je vindt het zeker niet door het achter na te jagen of door er naar op zoek te gaan. Geluk is hoogstens een bijvangst van een goed leven. Maar als je niet zo goed weet wat je wilt en belangrijk vindt, is een goed leven leiden ook nog niet zo makkelijk. 

Start met de voorbereidende opdracht

Om alles uit deze online workshop te halen ontvang je een voorbereidende opdracht na je inschrijving. Tijdens de workshop gaan we met deze opdracht aan de slag. Mocht je te weinig tijd hebben gehad om er mee te beginnen, niet getreurd. Er is genoeg tijd en ruimte tijdens de workshop zelf!

about

Over Sandra

Als vitaal leiderschapscoach help ik ondernemers en leiders met het (terug) krijgen van de regie over hun leven, zodat ze zelf de keuzes en beslissingen kunnen maken die belangrijk zijn. Hierdoor houden ze meer energie over, zijn ze goed gemotiveerd om doelen te bereiken en hebben ze de veerkracht om met tegenslagen om te gaan. Want die gaan komen, zo zit het leven nu eenmaal in elkaar.


En dat kun je aan doordat je leeft, jij hebt de leiding over je leven in plaats van dat je aan het overleven bent. En dan kun je niet op een goede manier leiding geven aan je team en aan je bedrijf. Ik help je die leiding terug te pakken zodat je weer doelen haalt en resultaten bereikt. Op een goed leven!

January
21
Monday
January 21st
19:30 CET